Mjukvara

Produkter - Mjukvara

 

Här visar vi några exempel på mjukvarulösningar fWorx har levererat.

fW Project Organizer

fW Project Organizer är ett projekthanteringssystem för små till medelstora organisationer.

Tonvikten ligger på användarvänlighet och de funktioner som kunden önskar.

Project Organizer finns i versioner för Windows desktop och Android - den stora fördelen är att all data lagras på en moln-server (ni väljer er egen, eller nyttjar vår) så att alla användare alltid kan hålla sig uppdaterade, oavsett om de är på kontoret, hemma i soffan eller på resande fot.

 

Har ni ingen lämplig server tillgänglig men vill ändå ha full kontroll över er data? Då hjälper vi gärna till att välja och starta upp en prisvärd tjänst på nätet.

fW CMM Automation

fW CMM Automation är en automationskomponent för att integrera en koordinatmätmaskin (CMM) med robothantering, överordnad PLC samt återföring av mätvärden till CNC-maskiner.

I CMM Automation sammanförs flera av våra nyckelkompetenser, integration med befintliga system i form av mätmaskinsmjukvara, maskinkommunikation mot både Mitsubishi-PLC och Fanuc-CNC samt kundanpassning genom att på ett visuellt sätt presentera relevanta mätvärden för maskinoperatören.

 

fW Utlastning

fW Utlasning är ett system för kontroll och dokumentation av gods som utlevereras.

Ett exempel är att säkerställa att pallflaggan som sätts på vid utleverans matchar den interna som redan finns på godset.

 

Systemet består av en handdator (finns många alternativ att välja på) med streckkodsläsare och anpassad mjukvara samt en datormjukvara för lagring av resultat.

Vid kontroll av gods får användaren omedelbar återkoppling av resultatet, dessutom kan alla resultat lagras på en server för senare uppföljning.

 

fW Pallflagga

fW Pallflagga är ett program för att generera anpassade pallflaggor automatiskt.

 

Ni väljer helt fritt flaggans layout och utseende, med en blandning av fasta texter, rutor, datum/klockslag, streckkoder, 2d-koder.

Alla fält kan väljas som fast text eller fyllas med värden hämtade från maskinlinje, robotcell, streckkodsläsare - i princip vilken utrustning som helst.

Utöver exemplen ovan så har vi även erfarenhet av kundanpassade system för service och underhåll, redigering av CNC-program, robotprogram, övervakning av CNC-maskiner med mera.

Copyright © fWorx (Joakim Fröjd) 2013-2021 All Rights Reserved